مدیریت بازاریابی
مفاهیم اولیه و تعاریف بازاریابی : زمانی که کارآفرین در خصوص ایده کسب و کار اندیشه می کند، اولین سوالی که به ذهنش متبادر می شود این است که : نیاز های ارضا نشده مشتریان چه هستند؟ برای پاسخگویی به این سوال کارآفرین باید اطلاعات مرتبط با مشتریان را گردآوری نماید. برای تجزیه و تحلیل مشتریان شش پرسش کلیدی مطرح است:
1.مشتریان ما چه کسانی هستند؟
2.چرا مشتریان از ما خرید خواهند کرد؟
3.چه کسانی از رقبای ما خرید می کنند؟
- چرا برخی افراد از رقبای ما خرید می کنند؟
5.آیا ما می توانیم نیازهای کسانی که از رقبای ما خرید می کنند را تامین نماییم ، بدون اینکه خللی در رضایت مشتریان فعلی خودمان ایجاد نماییم ؟
6 . برای مشتریانمان چه اقدام اساسی دیگری می توانیم انجام دهیم که برای آنها و خودمان ارزش جدیدی خلق شود؟
کاتلر2003 میلادی معتقد است که بازاریابی بر روی چهار ستون واقع شده است : بازار هدف -نیازهای مشتریان -بازاریابی ترکیبی -سودآوری .
کاتلر در خصوص اهمیت بازاریابی اظهار می دارد که اگر هر کسب و کاری به دنبال دستیابی و سودآوری است،کلیه ی بخش های سازمان باید به سمت ارضای مطالبات ،خواسته ها نیازهای مصرف کننده گرایش داشته باشد.
دراکرمعتقد است که بازاریابی بسیار وسیع تر از فروش است وفعالیتی نیست که منحصر به واحدی خاص شود،بلکه کل مجموعه کسب و کار در برمی گیرد.
تاکیدات اصلی تعاریف بازاریابی
کاتلر،موسسه ی خبرنگاران بازاریابی
بازاریابی قراردادن مشتری در کانون محوری کسب و کار است
لندرویک و لیندن
بازاریابی راجع روشهایی که می تواند برای اثرگذاری مطلوب مورد استفاده قرارمی گیرد بحث می کند.
لویت
بازاریابی روشی که هر کسب و کار بازارهای خود را توسعه می دهد را تشریح می کند
پیترزواترمن ،کانتر،دراکر
بازاریابی سازماندهی فرهنگ کسب و کار برای بازار محور شدن و مشتری گرا شدن را مورد توجه قرار می دهد.
اهداف بازاریابی به گونه ای است که طیف متنوعی از کسب و کارها را شامل می شود در کسب و کار انتفاعی ،و بخش دولتی هدف بازاریابی حداکثر کردن درآمد و استفاده از به طور کارآمد و اثر بخش است به گونه ای که اهداف دولت یا موسسان با توجه به بودجه محدود تامین شود .در کسب و کارهای داوطلبانه نهادهای مدنی ،هدف بازاریابی هدف بیشترین بهرمندی برای خدمات فراهم شده در قالب بودجه تعیین شده : افزایش سهم بازار-ورود به بازارهای جدید-دستیابی به موقعیت های شماره یک بازار-بهبود وجه تصویر کسب و کار .
استراتژی بازاریابی : هر کسب و کاری باید برای رسیدن به اهداف بلند مدت خود در بازار برنامه ریزی کند این برنامه ها که تحت عنوان استراتژی های بازاریابی مطرح اند ،با توجه به موقعیت های صنعت اهداف موقعیت ها و منابع در دسترس تعیین شود.
برای موفقیت در بازار رقابتی در دنیای امروز شرکت ها باید مشتری مدار باشند ،مشتریان را از رقبا بربایند و با انتقال ارزش بیشتر به مشتریان آنان را حفظ کنند .
برای جلب رضایت مشتریان هر شرکت باید ابتدا نیازها و خواسته های آنان را درک کند .
بنابراین بازاریابی منطقی نیازمند تجزیه و تحلیل دقیق مشتریان است شرکت ها می دانند که نمی توانند رضایت مشتریان بازار را تامین کنند ،زیرا انواع مختلف مصرف کننده با دامنه ی متنوعی از نیاز ها وجود دارد و بعضی از شرکت ها برای خدمت به بخش های خاصی از بازار موقعیت بهتری دارند.
ارتباط بازاریابی با کارآفرینی
کارآفرینی و بازاریابی دو حوزه ی مدیریتی منفک از هم هستند ،ولی درعین حال دارای برخی همپوشانی ها و افتراقات می باشند.
همپوشانی آنها در دو حوزه وجود دارد:اولا در جایی که شرایط بازار حالت عادی و مستمر داشته باشد و کارآفرینی نیزاز فرایند شناسایی نیازهای ادراک نشده حمایت نماید؛ثانیا در یک بازار متلاطم جایی که کارآفرینی استراتژی بازاریابی را به سمت تامین نیازهای موجود در یک محیط جدید هدایت می کند .
به اعتقاد کالینسون وشاو 2001 میلادی تفاوت های این دو مفهوم مربوط به زمانی است که بازاریابی سنتی در محیط پایدار عمل می کند، جایی که شرایط بازار حالت عادی داشته باشد و شرکت در حال تامین خواسته های مشتریان می باشد که به روشنی قابل درک است .
این درحالی است که کارآفرینی در یک محیط نامطمئن عمل می کند.
زندگی به سبک شکرگزاری | جلسه 1 | جسم ارزشمند من
زندگی به سبک شکرگزاری ، مدیتیشن جلسه اول ، با موضوع جسم ارزشمند لطفا در مکانی آرام و با هندزفری به این مدیتیشن گوش دهید
سوال شماره 3 | تفاوت بزرگ بین افراد ثروتمند و پولدار
پرسش شماره 3 سلام و روز بخیر من دوستان زیادی دارم که اصلا در مورد قانون جهان اطلاعاتی ندارند حتی نمیدونن جذب چیه ولی غرق
زندگی به سبک شکرگزاری
زندگی به سبک شگفت انگیز شکرگزاری شکر نعمت خوشتر از نعمت بود شکرباره کی سوی نعمت رود شکرْ جانِ نعمت و نعمت چو پوست ز