انعطاف پذیری استراتژیک
انعطاف پذیری استراتژیک یعنی توانایی تغییر از یک استراتژی به استراتژی دیگر
انعطاف پذیری استراتژیک نیازمندتعهد، و التزام بلند مدت به طراحی ، آمااده سازی و تعذیه منابع اساسی است .
یک سازمان برای دستیابی به این ویژگی باید به یک سازمان یادگیرنده ، تبدیل شوند .
سازمان خبره و ماهر در خلق ، تحصیل و انتقال دانش و آگاهی و ماهر در امر تعدیل رفتارهای خود به منظور انعکاس دانش ها و بینش های جدید ، یادگیری سازمانی عنصر و جزئی کلیدی از رقابت پذیری در یک محیط پویا است .
این ویژگی به خصوص برای نوآوری و توسعه محصول جدید حیاتی است .
به زعم مینتزبرگ، تدوین استراتژی یک فرایند مداوم و منظم نیست ، بلکه فرایندی نامنظم و ناپیوسته است که دوره هایی از ثبات و بی ثباتی در آن وجود دارد .
در دوره های انحراف استراتژیک «حضیض استتراتژیک ، تغییر جهت تدریجی استراتژیک » که ممکن است نتیجه رکود یا اینرسی سازمانی باشد ، مدیریت براین باور است که استراتژی فعلی مناسب است و فقط نیاز به تغییر اندک دارد .
سازمان ها تمایل دارند یک جهت گیری استراتژی را برای 15 تا 20 سال حفظ کنند ، بعد از این دوره نسبتا طولانی ، یک شوک ناگهانی یا رویداد بیدار کننده برای ارزیابی مجدد استراتژی سازمان ضرورت دارد .
منظور از محرک یا بیدار کننده ، چیزی است که باعث ایجاد انگیزه برای تغییر استراتژی میشود ، برخی از این رویداد ها عبارتند از :
مدیرعامل جدید
مدیر عامل جدید می تواند به رکود حاکم بر سازمان تحرک ببخشد و به سازمان شوک وارد کند .
مداخله یک موسسه خارجی
ممکن است بانک به طور ناگهانی با دریافت وام شرکت موافقت نکند یا بازپرداخت فوری وام قبلب را مطالبه کند .
تهدید تغییر در مالکیت
ممکن است شرکتی قصد کند با خرید سهام شرکت، مالکیت آن را به دست بگیرد .
تشخیص شکاف عملکرد نامطلوب توسط مدیریت
شکاف نامطلوب عملکردی مانند تفاوت بین فروش مورد انتظار و فروش واقعی ، می تواند محرک دیگری برای تغییر استراتژی باشد .
نقطه انعکاس استراتژیک
نقطه عطف استراتژیک زمانی است که که برای مدیریت مسجل شود که صنعت به شکل قابل توجهی تغییر کرده است و باعث شده که چشم انداز آن دیگر قابل تغییر نباشد .
این نگرش شماست که میزان پیشرفت شما را تعیین میکند، نه استعدادتان
(زیگ زیگلار)
سختترین چیز در مسیر موفقیت تصمیمگیری برای عمل است، باقی کارها با تداوم و سرسختی حل میشود. ترسها مثل ببرهای کاغذی هستند. شما هر کاری را که تصمیم میگیرید میتوانید انجام دهید.
(آملیا ارهارت)
چرا بازاریابی محتوایی ؟
چرا بازاریابی محتوایی ؟ ورود content marketing تاریخچه بازاریابی محتوایی بازاریابی محتوایی به عنوان یک صنعت ، در حال شکوفایی است ، اما مهم است
برندسازی شخصی | بهترین روش برنامه ریزی در 10 مرحله| جلسه 22
بهترین روش برنامه ریزی در 10 مرحله پادکست شماره 22 برندسازی شخصی |اهداف و مراحل رسیدن به آنها ورود به سایت با انجام این ده
دنیای جدید بازاریابی محتوایی
دنیای جدید بازاریابی محتوایی ورود The new world of content marketing دنیای جدید بازاریابی محتوایی بیایید یک بار دیگر نگاهی به نخستین تعریف بازاریابی محتوایی